asd asdsa f
Produkty

Co si takhle zaskákat?

Pohybu u nás – zdá se – holdujeme stále méně a méně. Nechce se nám nic dělat, a než abychom si někam vyšli, natož vyběhli, raději se rozvalíme doma u televize nebo počítače. A veškerý pohyb se pak omezuje jen na mačkání tlačítek na dálkovém ovladači. K nějaké sportovní aktivitě aby nás dostávali heverem.
A naše dítka na tom zákonitě nejsou o nic lépe. A jsou-li snad o něco pohyblivější než my, pak jedině proto, že se kromě mačkání tlačítek na dálkovém ovladači věnují i přejíždění prstem po displeji chytrého telefonu.

muž na trampolíně

Jak to jenom zvrátit? Jak jenom zařídit, abychom se dostávali častěji ven a tam se oddávali aspoň nějakému pohybu? Co jenom udělat, aby nás tento bavil, bez čehož se k němu nepřimějeme?
Řešením by mohla být dejme tomu trampolína 366 https://www.beanbag.cz/trampolina-366cm.
Jistě, jde o vcelku banální zařízení, i nic světoborného. Rám, na něm napnutá pružící textilie a nic víc by na tom vlastně zapotřebí nebylo. Ale je tu ještě i nějaká ta ochranná síť, to abychom se při hopsání nedostali mimo k tomu určený prostor, je tu i žebřík, to abychom se se svými nejednou i dost nakynutými postavami vůbec dostali nahoru, a je tu i krycí plachta, to aby nám toto zařízení déle vydrželo.
Banalita. Ale funguje. Jakmile si takovou trampolínu postavíme na zahradu, neodoláme. Ať už si vybereme variantu modrou, zelenou nebo červenou, bude nás tato přímo vybízet k tomu, abychom podlehli jejím svodům a šli si aspoň tak trochu hupsnout. Malí nebo velcí, to v tom nebude sehrávat žádnou roli.

trampolína na zahradě

Protože si to jistě dokážete představit. Kdo by odolal takovým svodům? Zejména když jde o výrobek kvalitní a bezpečný, splňující všechny potřebné normy a dávající záruku, že se bez rizika uvolníme jako za mladých školních let, ať už v těchto zrovna jsme nebo jsou dobou, na niž už jsme kvůli dlouhým letům, jež od ní uplynula, zapomněli.
A proto bychom měli mít takovou trampolínu všichni. Trochu bychom si zaskotačili, zhubnuli a navíc… Kde jinde si může v téhle zemi obyčejný člověk vyskakovat, že?