asd asdsa f
Produkty

Slimex 15mg usnadní cestu ke krásné postavě


Zhubnout je reálné a může opravdu každý. K tomuto účelu pomáhá řada faktorů, mezi které náleží pohyb, změna stravovacích návyků, pravidelnost konzumace jídla a menší porce. Zařazení zdravějších potravin do svého jídelníčku apod. A nepostradatelné jsou přípravky na hubnutí, které výrazně potlačují chuť na jídlo, spalují uložený tuk, odvodňují a efektivně blokují adrenalin a další látky způsobující nadměrné hromadění tuku v lidském těle.
červená pilulka.png
Přípravek moderní doby zvaný Slimex 15mg napomáhá v boji s obezitou. Díky potlačení chuti, je dosaženo snížení konzumace a porcí jídel. Dále dochází k vyvolání pocitu nasycenosti. Je velmi efektivním doplňkem i při jiné metodě v rámci snížení hmotnosti, jako je tělesná aktivita, držení diety apod.

Během užívání přípravku Slimex 15mg je vhodné změnit životní styl, jídelníček a celkově stravovací zvyky, aby tak mohla být udržena i nově získaná váha po ukončení léčby. Jedná se o velmi účinný přípravek podporující zdravé hubnutí. Je reálné zhubnout jeden kilogram týdně.

Na jaké bázi přípravek funguje?

Je efektivním produktem snižující chuť k jídlu prostřednictvím působení na receptory v mozku. Výsledkem je pocit nasycenosti a rychlé odčerpání uložené energie. Na základě provedených studií byla prokázána účinnost v rámci zhubnutí na původní váhu ve lhůtě šest až devět měsíců. Každé snížení tělesné hmotnosti má pozitivní vliv na zdravotní stav člověka. Získáte nejen štíhlejší a krásnější postavu, ale především se tak adekvátně chráníte před vznikem civilizačních chorob.
pilulka a tableta.png
Dávkování a potenciální negativní účinky

Užívání spočívá v jedné kapsli denně. Podává se zásadně ráno. Tobolku je nutné spolknout vcelku a dostatečně zapít vodou. Denní dávka nesmí být překročena.

Vzhledem k tomu, že se jedná o léčivý přípravek, může rovněž způsobit nežádoucí účinky. Nejčastějším negativním účinkem je bolest hlavy, pocit sucha v ústech, nespavost či zácpa.